01 Masa_ StudioCadena ©BenjaminCadena.jpg
 

Masa

A series of small volumes define a retail corner along a main avenue in Bogota. Housing multiple spaces, the new building brings together a cafe, bakery, restaurant and retail space. By breaking down the scale of the large lot into smaller components, the building’s presence is minimized to resonate with the surrounding residential context.  Triangular cutouts in the cast in place concrete walls open the facade to better connect at side-walk level while revealing life within. An intimate garden tucked behind the building connects all the public spaces with food production areas in the rear.
 

Location Bogota, Colombia  Use Retail  Client Masa  Area 7,500sf  Status Built

 
 
 
 © Naho Kubota

© Naho Kubota

 
 
 
 © Naho Kubota

© Naho Kubota

 
 
 
 © Naho Kubota

© Naho Kubota

27 Masa_StudioCadena ©BenjaminCadena.jpg
 
 
 
 © Naho Kubota

© Naho Kubota

 
17 Masa_ StudioCadena ©BenjaminCadena.jpg
 
 
28 Masa_StudioCadena ©Ambiente Familiar.jpg
 
 © Naho Kubota

© Naho Kubota

 
20 Masa_StudioCadena ©Ambiente Familiar.jpg
 
 
00 Masa_ StudioCadena ©BenjaminCadena.jpg
 
 
D1 Masa Plan ©StudioCadena.jpg
 
03 Masa_StudioCadena ©Ambiente Familiar.jpg
 
 
masabakery2_Studio Cadena.jpg
 
01 Masa Bakery_Studio Cadena.jpg